Nieuws

Volg ons ook op Facebook

 24-10-2015

Door onvoorziene omstandigheden wordt het optreden van de Anti Stress Band van as zaterdag 24 oktober bij Cafe van der Geest in Noordwijkerhout verplaatst naar medio maart/ april 2016 .

Hou je facebook in de gaten voor de definitieve datum en zorg dat je erbij bent.

Muzikale groet Anti Stress Band de Dance Classic Coverband van de Bollenstreek.

 22-09-2015

 De band heeft in Lisse weer een daverende show neergezet. De Gewoonste zaak stond in het teken van de dance classics. Het publiek was razend enthousiast en was volop in beweging. de recentie's achteraf waren prima en het verzoek was volgend jaar weer terug te komen op zondag dus daar gaan we voor.

 

14-05-2015


Dit jaar gaat de band een optreden verzorgen voor het KWF zoals we gedaan hebben in 2012 voor de stichting Alpe d’HuZes in Huisterduin. Deze keer gaan we op zondag ochtend 14 Juni naar Noordwijk en treden we om 11.00 op voor Samen Loop voor Hoop in Noordwijk.

 

18-10-2014

 

Life at van der Geest


Vanavond is het laatste optreden met onze solo gitarist Ton van Engelen. vanaf 2004 heeft Ton bij de groep gezeten. Vanwege werkzaamheden in het buitenland kan hij zijn hobby niet meer combineren. Wij als groep gaan hem missen maar wensen Ton alle succes toe en verwachten dat in het buitenland zijn muziek ook wel ergens te horen zal zijn . Ton het gaat je goed en bedankt voor de fijne jaren.

 

19-9-2013

 

Ook in de afgelopen maanden is de band volop in beweging. Veranderingen binnen de band zijn er ook geweest. Arres onze drummer heeft zijn stokjes in de wilgen gestopt  na de zomer. Jammer en heel spijtig maar zonder rancune heeft hij de groep verlaten en kijkt hij uit naar nieuwe uitdagingen. Hij kijkt terug op hele mooie jaren met de groep. Wij zullen hem missen. Onze oproep voor nieuwe bandleden heeft succes en we zijn dan ook volop bezig of dit gaat lukken. Rinus van Drunen is een van de nieuwe bandleden , hij speelt bas gitaar. De plaats van de drummer in ingenomen door onze multi inzetbare Harry. Wie het nieuwe front naast onze Bri gaat vormen is nog een verrassing en gaan we op 26 oktober zien bij Pieter van de Geest bij zijn Hotel in de zeestraat in Noordwijkerhout.

 

 24-05-2013

Anti Stress Band op zoek naar nieuwe stemmen in de band.

Ben jij diegene die thuis zit met een goeie stem en zin heeft in leuke avond in de week en on stage wil staan een paar keer per jaar . dan is dit zeker iets voor jou.


Beste muzikanten, de Anti Stress Band is op zoek naar een zanger of zangeres die onze dance classic nummers wil en kan zingen, wij hebben een zangeres die de op het rockgebied haar vrouwtje staat. Heb je interesse en ligt je hart bij de dance classics, laat ons het dan weten, en mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. misschien wordt jij dan wel 1 van onze frontzanger of zangeres. www.antistressband.nl

24-03-2012

Benefietconcert Alpe d’HuZes met de Noordwijkerhoutse ‘Anti Stress Band' en zangeres Do.

Op vrijdagavond 30 maart zal er een geweldig benefietconcert plaatsvinden in Hotel Huis ter Duin te Noordwijk. De opbrengst van die avond is voor Alpe d’HuZes, een organisatie die zich inzet voor de strijd tegen kanker. De uiteindelijke opbrengst zal door de Rabobank Bollenstreek verdubbeld worden..

De avond zal muzikaal verzorgd worden door de bekende Noordwijkerhoutse ‘Anti Stress Band'. Zangeres Do gaat het slotoptreden van die avond doen, naast haar zullen nog een aantal andere Nederlandse artiesten een optreden verzorgen. Het programma start om 20.00 uur en zal rond de klok van 01.00 uur eindigen. Tijdens deze benefietavond vindt er een loterij plaats waarbij een aantal prachtige prijzen te winnen zijn. Zo wordt door TopParken een helikoptervlucht en een weekend in een bungalow op het park in Schoorl ter beschikking gesteld en door Huis ter Duin zelf een overnachting en diner. De toegangskaarten kosten € 25,- en die kunt u alvast laten reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
grt  RObert

******************************************

"Bollenstreek for life" 2012

 

Grand Hotel Huis ter Duin draagt bij door o.a. de (mede-)organisatie van een benefietavond. Cafe de Rosser was een aantal malen gastheer en initiatiefnemer voor "Bollenstreek for life fiets en familytour". De heerlijke zanger ALEX zorgde menigmaal geheel belangeloos voor een zeer enthousiaste sfeer. Ook Rob van Dam, solo en met zijn AntiStressBand hadden een geweldige bijdrage aan het welslagen van deze avond. De voetjes gingen nog tot laat van de vloer.

******************************************

verslag blik op Noordwijkerhout

Afgelopen zaterdagavond 24 februari 2013 betrok de maar liefst 10-koppige formatie van de Anti Stress Band uit de Noordwijkerhout wederom het muzikale podium bij Café van der Geest. De band was na een jaar weer terug in het café, dit keer met twee nieuwe zangeressen en een nieuwe zanger...

De ASBand is aangevuld met een nieuw en prima zangtrio Brigitta Klören, Judith van Drunen en Dave Vogel. Ze speelde voor een zeer goed gevulde zaal en zorgde voor een heerlijk herkenbaar avondje uit. De band gaf het publiek een muzikale avond voorzien van de bekende dance classics, maar ook met muziek van deze tijd. Het was, zoals altijd, tot in de kleine uurtje uitermate gezellig bij Café van der Geest. De foto's en het filmpje (volgt later) zijn van de redactie van BON. Meer foto´s kunt u vinden bij fotograaf JP, klik hier.
Lees meer: BlikOp Noordwijkerhout - Heerlijk optreden Anti Stress Band in Café van der Geest. (update filmpje)

******************************************

In 1998 zijn er 5 leden van de CV. de Keiebijters bij elkaar gekomen om eens te kijken of er naast de hofkapel de Keietoeters nog andere leden binnen de vereniging waren die zich ook bezig hielden met muziek maken. De band heeft door de jaren heen wel wat wisselingen gehad. In 1999 werd het groepje uitgebreid met 3 blazers tot 8 muzikanten. In 2006 kwam er naast de zanger een zangeres bij. De band bestaat nu anno 2009 uit 3 blazers, 2 gitaristen, basgitarist, drummer en zanger en zangeres. Nu zijn ze in staat ons repertoire uit kunnen breiden met nog meer Dance Classics. Door de jaren heen heeft de band diverse leuke acts gedaan, zoals in 2003 het Coverband Festival, 2005 5 Mei Pop op de Nationale Bevrijdingsdag, 2007 Beach Party in Noordwijk en in 2008 Support act van Het Goede Doel. Na diverse jaren op de Steeg KoninginnenPop in het Centrum van Noordwijkerhout met andere bands verzorgd te hebben, is er voor de band van ophouden geen sprake. Het plezier van muziek maken met elkaar, staat nog steeds hoog in het vaandel. Voor meer Voor meer info:www.antistressband.nl


Lees meer: BlikOp Noordwijkerhout - Muzikaal Noordwijkerhout en De Zilk

 

******************************************

Agenda Cafe van der Geest

 Anti Stress Band

za 23-02-2013 21:00 - 01:30

 Anti Stress Band: De naam zegt het al, WEG met de stress die het leven met zich meebrengt.

Dat geldt zowel voor de bandleden als wel voor de mensen waarvoor opgetreden wordt.
De samenstelling van de band onderscheidt zich duidelijk van de doorsnee coverband. Sinds de start van de band, in 1998, is het verbeteren van de stijl en de sound een doorlopende uitdaging , een proces dat optimaal begeleid wordt door de basgitarist Harry Verhoeven. Zijn enorme kennis van muziek in combinatie met een scherp gehoor en de gave de band te coachen tilt de band naar een niveau dat ruim boven alle gemiddelden uitsteekt. En dit alles staat garant voor een super gezellige avond! entree is gratis.

Bekijk de foto's die wij maakten!

 

free joomla templatesjoomla templates
2018  AntiSressBand   Antistressband Noordwijkerhout